Ingrediënten
- 1 el balsamico azijn (donkere variant)
- 1 el citroensap
- 100 gram groene pesto (verse!)
- 2 tl honing
- 5 el olijfolie extra vierge
- 1 el balsamico creme
Porties:
Instructies
- Schenk de groene pesto, honing, citroensap en balsamico azijn samen in een grote schaal en roer deze goed met bijvoorbeeld een garde.
- Voeg vervolgens beetje bij beetje de olijfolie toe totdat je een mooie structuur en de gewenste dikte heeft. Je kunt desgewenst wat zout en peper toevoegen, maar het lekkerste is om de carpaccio zelf goed te kruiden.
- Als toevoeging is het heerlijk om op je carpaccio ook wat balsamico crème te smeren, dit doe je echter los van de dressing. Dit in combinatie met de dressing maakt je carpaccio tot een smaakvolle belevenis.
Notities
Met Prep tijd wordt voorbereidingstijd bedoeld, ofwel preparatie tijd.
Deel dit Recept
Geef een reactie: